Ocak
İçedönükler İçin Networking
LIFESTYLEEtkinliğimiz tamamlanmıştır. İlginiz için teşekkürler.

HAKKINDA
Tek başına zaman geçirmeye bayılan, enerjisini sessizlikten alan, sosyal pilleri çabucak tükenen içedönükler için networking bir kâbus gibi gözükür. İçedönükler, sessizce yaptıkları işe konsantre olmayı, sevdikleri bir iki kişiyle sosyalleşmeyi tercih ederler. Kalabalıklar onları çabuk yorar, sosyalleşecekleri ortamlar ise daha gitmeden onları bitkin hissettirebilir. Öyleyse bir içedönüğün, kartvizitlerin hızlıca değiş tokuş yapıldığı, bir saatte yüz kişiyle el sıkışılan bir networking etkinliğinde ne işi olur, öyle değil mi? Değil!
Bir içedönük olarak iç dünyanızda taşıdığınız size özgü güçlerinizi dış dünyayla buluşturmaktan, yeni insanlarla tanışmaktan sırf yorucu olduğu için kaçtıkça hem kendinizi hem hayatı mahrum bırakıyorsunuz: Başarılarınızdan, katkılarınızdan, enerjinizden, arkadaşlığınızdan. Peki bunu niye yaptığınızı biliyor musunuz?
Birçoğumuzun düştüğü bir hata sebebiyle:
İçedönüklüğü yanlış biliyoruz.
Networkingi yanlış biliyoruz.
İçedönüklük, çekingenlik, sosyal fobi, hayattan kaçmak değil.
Networking, kartvizit dağıtmak, her önüne gelene merhaba demek, sosyal kelebek olup uçmak değil.
Bu etkinlikte, içedönüklüğe ve networking'e daha önce bakmadığınız bir açıdan bakacak ve bir içedönük olarak yeni insanlarla tanışmanın sizi strese sokmayan, heyecanlandıran yepyeni bir yöntemini keşfedeceksiniz.
Bugüne dek iç dünyanızda sakladığınız onca cevheri sonunda dış dünyayla huzur içinde buluşturmaya hazır mısınız? Bugüne dek yeni insanlarla tanışmak sizin için zor ve yorucu geldiyse, içten içe sosyalleşmeye özlem duysanız bile geride durduysanız, perspektifinizi yeni yıldan önce yüz seksen derece değiştirmek için 23 Aralık akşamı bize katılın!