AAPGM 8. Dönem Mezunlarını Verdi


İçerik Kategorileri
GAYRİMENKUL PERAKENDE

Son Yazıları
Across Study Tour İstanbul’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
AVM  PERAKENDE  BASIN  YATIRIMCI  AR-GE VE İNOVASYON  C-LEVEL  İHRACAT 
E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları - Ticaret Bakanlığı
YAPAY ZEKA  KAMU KURULUŞU / BELEDİYE / BAKANLIK  C-LEVEL  E-İHRACAT  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  PAZARYERLERİ 
GYODER Gösterge 4. Çeyrek Raporu Yayımlandı
GAYRİMENKUL  AVM  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  C-LEVEL  TURİZM  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  TİCARİ GAYRİMENKUL 
Dünyanın En Prestijli Gayrimenkul Fuarı MIPIM Gerçekleşti
GAYRİMENKUL  DİĞER  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK  C-LEVEL  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  ÇEVRESEL, SOSYAL & KURUMSAL YÖNETİŞİM (ESG) 
MBB - Bir Bakışta Şehir Endeksleri Raporu
GAYRİMENKUL  DİĞER  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  EĞİTİM  FİNANS / EKONOMİ  AR-GE VE İNOVASYON  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 
2022, 1 Nisan

Türkiye'nin perakende ve gayrimenkul alanlarında uzmanlaşmış ilk akademik araştırma ve eğitim merkezi olan Alp Alkaş Perakende ve Gayrimenkul Merkezi 8. dönem mezunlarını verdi. 2013 yılında kurulan merkez, dünyaya açılan Türk markalarının ve yatırımcılarının doğru adımlarla büyümesi için gereken pratik bilgi ve tecrübelerin akademik donanımla bir arada veriyor.
 
2019-2020 akademik yılında Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi Sertifika Programı online olarak gerçekleştiren merkez, 2021-2022 akademik döneminde ise hibrit gerçekleşen eğitimin ardından 8. dönem mezuniyet törenini Levent HanSpaces'taki törenle verdi. 
 


Açılış konuşmasını yapan Avi Alkaş'ın yanı sıra törende mezunlar sertifikalarını Özyeğin Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, ESAS Gayrimenkul CEO'su Cem Eriç ve Vakko Yatırım Kiralama ve Satış Grup Başkanı Emrah İnel gibi sektörün önde gelen profesyonellerinin ellerinden aldılar.
 

 

 
Bugüne kadar 293 mezun veren AAPGM'nin akademik donanım ve reel sektör tecrübesini sentezleyen sertifika programları, sağladıkları güçlü bağlantılar ile mezunlarına yeni işbirliklerin kapılarını açıyor.

Ekim 2022'de 9. dönem eğitimlerine başlayacak olan AAPGM için detaylı bilgi almak üzere Tuğba Kurdoğlu ile iletişime geçebilirsiniz.
Mail: tugba.kurdoglu@ozyegin.edu.tr
Telefon: +90 530 324 16 68

Paylaş 459