DNA'da Şubat!


İçerik Kategorisi
DİĞER

Son Yazıları
Across Study Tour İstanbul’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
AVM  PERAKENDE  BASIN  YATIRIMCI  AR-GE VE İNOVASYON  C-LEVEL  İHRACAT 
E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları - Ticaret Bakanlığı
YAPAY ZEKA  KAMU KURULUŞU / BELEDİYE / BAKANLIK  C-LEVEL  E-İHRACAT  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  PAZARYERLERİ 
GYODER Gösterge 4. Çeyrek Raporu Yayımlandı
GAYRİMENKUL  AVM  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  C-LEVEL  TURİZM  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  TİCARİ GAYRİMENKUL 
Dünyanın En Prestijli Gayrimenkul Fuarı MIPIM Gerçekleşti
GAYRİMENKUL  DİĞER  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK  C-LEVEL  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  ÇEVRESEL, SOSYAL & KURUMSAL YÖNETİŞİM (ESG) 
MBB - Bir Bakışta Şehir Endeksleri Raporu
GAYRİMENKUL  DİĞER  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  EĞİTİM  FİNANS / EKONOMİ  AR-GE VE İNOVASYON  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 
2022, 1 Mart

DNA'da Şubat!

Herkese merhabalar,

Mart ortasından itibaren yepyeni bir DNA'yla kurumsal ve bireysel üyelerimizin yanı sıra sektörü takip etmek isteyen okuyucuların da uğrak noktası olacak bir tasarımla, yeni aya merhaba diyoruz. DNA TV arşivinde bulunan 180 saatten fazla webinar içeriğine ek olarak artık sektörel raporlar, severek takip ettiğiniz isimlerin özel köşe yazıları ve gündeme dair gelişmeleri de bulabileceğiniz yepyeni içeriğimizden beğendiklerinizi lütfen sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmayı unutmayın diyor ve şubat ayında iş dünyasının iletişim ve içerik merkezi, DNA'da neler oldu, sizler için derlediğimiz kısa yazımıza geçiyoruz.  

Etkinlik:
18 Şubat'ta düzenlediğimiz “GELECEK MARS'TA DEĞİL, METAVERSE'TE Mİ?” webinarında Hande Berktan'ın moderatörlüğünde, Baki Budakoğlu, Bora Özkent, Can Yurdakul ve Tansu Yeğen katılımıyla son günlerin popüler kavramı “Metaverse” dünyasını konuştuk. Bugünün ve geleceğin teknolojisi ‘Metaverse, kaçırılmaması gereken bir yatırım fırsatı mı, riskler, olası kazanımlar nelerdir?' gibi soruların cevapların tartışıldığı bu yayını tüm üyelerimiz Dijital Sahne arşivimize girerek izleyebilirler. 
 
Yeni üyelerimiz:
2022'de iş dünyasının DNA'sında aramıza katılan yeni kurumsal üyelerimize hoş geldin diyoruz: Doğuş Teknoloji, Dof Technologies, Siemens

İzlediniz mi?:
180 saatten fazla sektörel webinar arşivinin yer aldığı DNA TV'de yayınlanan FC360 - Daha Zorlu, Daha Kabiliyetli: E-Ticarette Bir Adım Ötesi başlıklı webinarı sizin için seçtik. Bu yıl Eylül ayından yeniden hibrit katılımla düzenlemeye hazırlandığımız Future Commerce 360'ın bu webinarında e-ticaretin kodlarından, Türkiye'nin yıllık e-ticaret hacmine uzanan detaylı bir raporlar ve bilgiler paylaşıldı. İzlemek için tıklayın.
 
Okudunuz mu?:
Kurumsal üyelerimizden GiGroup tarafından hazırlanan "Lojistik Sektörü 2021" raporunu okudunuz mu?  Önümüzdeki beş yıl içinde lojistik sektörünü ‘Tedarik Zinciri Esnekliği, Yeşil Lojistik ve Teknoloji ve 5G'nin önümüzdeki beş yıl içinde lojistik sektörünü etkileyecek temel trendleri neler olacak? Raporu incelemek için tıklayın.
 
Takvime ekle:
Dünyanın en prestijli Gayrimenkul fuarı MIPIM, 15-18 Mart'ta Fransa'da, Cannes'da gerçekleşiyor. Gayrimenkulun şampiyonlar ligi olarak görülen MIPIM'de tüm dünyadan prestijli projeler tanıtılırken, B2B görüşmelerle gelecekteki potansiyel iş ortaklıklarının da adımları atılıyor. Online/fiziki katılım koşulları için tıklayın!

Paylaş 425