KPMG'den 2030 Yılında İnşaat Sektörü Raporu


İçerik Kategorileri
DANIŞMANLIK / ARAŞTIRMA GAYRİMENKUL

Son Yazıları
Deloitte Teknoloji Trendleri 2024 Raporu
YAPAY ZEKA  PERAKENDE  DANIŞMANLIK / ARAŞTIRMA  C-LEVEL  METAVERSE  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  SİBER GÜVENLİK 
Across Study Tour İstanbul’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
AVM  PERAKENDE  BASIN  YATIRIMCI  AR-GE VE İNOVASYON  C-LEVEL  İHRACAT 
E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları - Ticaret Bakanlığı
YAPAY ZEKA  KAMU KURULUŞU / BELEDİYE / BAKANLIK  C-LEVEL  E-İHRACAT  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  PAZARYERLERİ 
GYODER Gösterge 4. Çeyrek Raporu Yayımlandı
GAYRİMENKUL  AVM  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  C-LEVEL  TURİZM  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  TİCARİ GAYRİMENKUL 
Dünyanın En Prestijli Gayrimenkul Fuarı MIPIM Gerçekleşti
GAYRİMENKUL  DİĞER  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK  C-LEVEL  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  ÇEVRESEL, SOSYAL & KURUMSAL YÖNETİŞİM (ESG) 
2023, 5 Haziran

KPMG tarafından hazırlanan ve yayımlanan "2030 Yılında İnşaat Sektörü" isimli rapor, inşaat sektörünün görünümünü ortaya koyuyor, sektördeki oyunculara rehberlik ediyor. 

Birçok sektörün olduğu gibi küresel çapta yaşanan sorunlardan payını alan sektörlerden biri olan inşaat sektörü; tedarik zincirlerindeki aksamalardan yükselen enflasyona, hala süren malzeme kıtlığından Ukrayna'daki savaşa ve yetenek açıklarına kadar zorlu bir süreçten geçiyor. 

Tüm bu gelişmeler ayrıca sektördeki düşük verimlilik, yeni mezunları kendine çekememe, inişli çıkışlı ekonomik döngüler, düşük müteahhit marjları ve yükleniciler için maliyetlerin net bir şekilde öngörülememesi gibi uzun süredir devam eden zorluklar bir araya gelerek belirsizlikleri artırıyor.

Bu kapsamda toplam 15 sayfalık KPMG'nin raporu; söz konusu belirsizlik döneminde önemli bir kaynak olarak öne çıkıyor. Rapor "2023'e Bakış", "2030'da Mühendislik ve İnşaat Sektörü" ve "Sonuç" bölümlerinden oluşuyor.

KPMG'nin "2030 Yılında İnşaat Sektörü" isimli raporunu okumak için lütfen tıklayınız

Paylaş 805