Tepe Emlak Yatırım 25 Yaşında


İçerik Kategorisi
YATIRIMCI

Son Yazıları
Deloitte Teknoloji Trendleri 2024 Raporu
YAPAY ZEKA  PERAKENDE  DANIŞMANLIK / ARAŞTIRMA  C-LEVEL  METAVERSE  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  SİBER GÜVENLİK 
Across Study Tour İstanbul’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
AVM  PERAKENDE  BASIN  YATIRIMCI  AR-GE VE İNOVASYON  C-LEVEL  İHRACAT 
E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları - Ticaret Bakanlığı
YAPAY ZEKA  KAMU KURULUŞU / BELEDİYE / BAKANLIK  C-LEVEL  E-İHRACAT  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  PAZARYERLERİ 
GYODER Gösterge 4. Çeyrek Raporu Yayımlandı
GAYRİMENKUL  AVM  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  C-LEVEL  TURİZM  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  TİCARİ GAYRİMENKUL 
Dünyanın En Prestijli Gayrimenkul Fuarı MIPIM Gerçekleşti
GAYRİMENKUL  DİĞER  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK  C-LEVEL  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  ÇEVRESEL, SOSYAL & KURUMSAL YÖNETİŞİM (ESG) 
2021, 4 Kasım


25 yıldır gerçekleştirdiği projelerle birçok ilke imza atan, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü yönetim, kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetlerini başarıyla gerçekleştiren Tepe Emlak Yatırım A.Ş. çeyrek asrı geride bırakmanın gururunu yaşıyor.

Türkiye'nin AVM yolculuğunda pek çok ilkler ve renovasyon projeleriyle yer alan, organize perakende sektörünün köklü şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Hayal Olcay, “25 yılını geride bırakan bir şirket olarak sektöre ve Türkiye'ye kazandırdığımız değerler, ödüllerle tescillenen başarılarımız ve örnek gösterilen uygulamalarımızla gurur duyuyoruz. Bu çatı altında dolu dolu geçen 25 yıla binlerce istihdam, farklı konseptlere sahip onlarca AVM, ulusal ve uluslararası ödüller ve birçok başarılı proje sığdırdık, sektörün ilklerini hayata geçirdik, dönüşüme ve değişime öncülük ettik. Bundan sonra da 25 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle AVM, karma proje ve ticari alanların yönetim ve kiralama hizmetlerine yoğunlaşacak, renovasyon projelerine ve AVM'lerimize yeni fonksiyonlar eklemeye odaklanacağız” dedi.

Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü Deniz Bozan ise şunları söyledi: “25 yıldır gücümüzü köklerimizden alarak, çizgimizden hiç ayrılmadan, sürdürülebilir başarıya odaklanarak yolumuza devam etmenin coşku ve gururunu yaşıyoruz. Bilkent Center, Tepe Nautilus, Tepe Prime, 365 AVM, Park Ahlatlıbel'de başarı ve yeniliklerle dolu yönetimimiz devam ederken,  son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla'nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanması da hizmet ağımıza eklendi. Önümüzdeki dönemde de trendlere uyum sağlayan yeniliklerimiz, aramıza katılacak yeni markalar, güçlü işbirlikleri ve Bilkent Holding grup şirketlerimizle “birlikte” yaratacağımız sinerji ile alışveriş merkezi kiralama ve yönetimindeki başarılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.”

Paylaş 485