MBB - Bir Bakışta Şehir Endeksleri Raporu


İçerik Kategorileri
AR-GE VE İNOVASYON DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF DİĞER EĞİTİM FİNANS / EKONOMİ GAYRİMENKUL SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

Son Yazıları
Across Study Tour İstanbul’un Ev Sahipliğinde Gerçekleşti
AVM  PERAKENDE  BASIN  YATIRIMCI  AR-GE VE İNOVASYON  C-LEVEL  İHRACAT 
E-İhracatta ChatGPT ve Yapay Zekâ Araçları - Ticaret Bakanlığı
YAPAY ZEKA  KAMU KURULUŞU / BELEDİYE / BAKANLIK  C-LEVEL  E-İHRACAT  TEKNOLOJİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  PAZARYERLERİ 
GYODER Gösterge 4. Çeyrek Raporu Yayımlandı
GAYRİMENKUL  AVM  DERNEK / FEDERASYON / BİRLİK / VAKIF  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  C-LEVEL  TURİZM  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  TİCARİ GAYRİMENKUL 
Dünyanın En Prestijli Gayrimenkul Fuarı MIPIM Gerçekleşti
GAYRİMENKUL  DİĞER  FİNANS / EKONOMİ  YATIRIMCI  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK  C-LEVEL  GAYRİMENKUL DEĞERLEME  ÇEVRESEL, SOSYAL & KURUMSAL YÖNETİŞİM (ESG) 
Euromonitor - Tüketici Trendleri Raporu 2024
YAPAY ZEKA  PERAKENDE  DANIŞMANLIK / ARAŞTIRMA  DİJİTAL DÖNÜŞÜM  PAZARLAMA  SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK  C-LEVEL  MÜŞTERİ DENEYİMİ  ÜRETKEN YAPAY ZEKA  SİBER GÜVENLİK 
2024, 18 Mart

Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Veri ve Teknoloji Merkezi tarafından "Bir Bakışta Şehir Endeksleri" raporu yayımlandı. 

Marmara Belediyeler Birliği Veri ve Teknoloji Merkezinin hazırladığı raporda ekonomik, sosyal ve çevresel boyutlar olmak üzere üç başlıkta ele alınan endeksler, Türkiye'de kentlerin güçlü yönlerini ortaya koyma ve gelişim alanlarını belirleme noktasında rehberlik etmeyi amaçlıyor.

Rapor 25 farklı şehir endeksinin odaklandığı tematik alanları, değerlendirme kriterlerini ve kullanılan yöntemleri belirterek şehirlerin güçlü ve zayıf yönlerini anlama ve gelişim alanlarını belirlemeyi hedefliyor. Türkiye ve şehirlerinin bu endekslerde yer alıp almadığı ve sıralamaları da raporda paylaşılıyor.

Rapor ile ilgili ayrıntılar için tıklayınız: MBB - Bir Bakışta Şehir Endeksleri