2023 BAU Münih Fuarı ve Yapı Sektörünün Geleceği


İçerik Kategorileri
DİĞER YAPI MARKET - PERAKENDE

Son Yazıları
Yapı-İnşaat Sektöründe Alüminyumun Yeri
DİĞER  YAPI MARKET - PERAKENDE  MİMAR / TASARIMCI 
2023, 17 Mayıs

Dünyanın en önemli inşaat ve yapı fuarlarından biri olan BAU Fuarı, 49 ülkeden 2.260 katılımcı ile 17-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşti. BAU Fuarında, sektördeki yenilikleri ve trendlerini sunarak dünyanın dört bir yanından yaklaşık 190.000 ziyaretçiye ilham veren katılımcılar arasında yer almaktan memnuniyet duyduk.

BAU Münih Fuarı: İnşaat ve Yapı Sektörünün Odak Noktası

1964'ten beri iki yılda bir olarak planlanan BAU Fuarı, pandeminin küresel etkileri sebebi ile en son 2019 yılında dijital tasarım ve akıllı binalar çerçevesinde gerçekleşmişti. Bu yılki fuar ise dijital dönüşüm, iklim değişikliği ile mücadele ve geri dönüşüm temaları etrafında şekillendi. Günümüzde birincil öneme sahip sürdürülebilirlik konusunu merkezine alan BAU 2023, inşaat ve yapı sektöründe değişimi ve gelişimi yönetmek konusunda her fuar dönemi olduğu gibi bu sene de fark yaratmayı başardı. BAU Fuarı'nın profesyonel katılımcılar ile sektörün yol haritasının çizilmesi konusundaki kabiliyeti, fuarın sektör adına üstlendiği misyonun önemini de artırmaktadır. 

Sürdürülebilirlik ve BAU

Bu yılki temalar özelinde Amanos olarak biz de Solar Carport ve Bioclimatic Roof ürünlerimiz ile geleceğin kapısını aralamak üzere BAU 2023 Fuarı'nda yerimizi aldık. Solar Carport ürünümüz ile güneşten elde edilen enerjinin, elektrikli araçlarda kullanımını sağlayan bütünleşik bir sistem sunabilmekten mutluluk duyuyoruz. 

Fuarın ana temasını her anlamda karşılayabilmek, değerlerimiz içerisinde de önemli bir yer tutan sürdürülebilirlik adına katkı sağlayan ürünümüz; 2.260 katılımcı firmanın ürünleri arasında tek olması sebebiyle de gurur vericiydi. Avrupa'da elektrikli araç kullanımının oldukça yaygınlaştığı bir gerçektir. Bununla birlikte otomotiv sektöründeki pek çok önemli markanın 2030 yılına kadar üretimlerinin neredeyse tamamını elektrikli araçlara dönüştürmesi beklendiği için bu alanda çözüm üretebilen tüm proje ve ürünler büyük ilgiyle karşılanmaktadır. Bu anlamda geleceğin yol haritasında bizim de imzamızın bulunmasından ötürü ayrıca gururluyuz.

Amanos olarak yalnızca ele alınan ürünlerde değil; tüm tasarımlarımızda sürdürülebilirliği, yenilikçi bakışı ve kullanıcı konforunu önceliklendirmekteyiz. Dünya, onu daha iyi hale getiren yol arkadaşlarını hak ediyor. Biz de yaşadığımız dünyaya layık bir yol arkadaşı olarak organizasyonumuzu şekillendirmeye devam edeceğiz.

Paylaş 432

Son Yazıları